Antena 3 CNN Life Povestea Ramonei, o româncă, femeie de serviciu, care a devenit milionară în euro

Povestea Ramonei, o româncă, femeie de serviciu, care a devenit milionară în euro

Un start dificil în viața poate să se transforme, pe parcurs, într-o vacanță de lungă durată pe tărâmul prosperității. Aşa s-a întâmplat în cazul Ramonei, o femeie care şi-a câştigat, o vreme, existenţa lucrând ca femeie de serviciu în blocurile de locuinţe din Capitală.

Povestea Ramonei, o româncă, femeie de serviciu, care a devenit milionară în euro
de Georgiana Adam    |    14 Mai 2021   •   14:24

Lipsită de mijloace, Ramona (fotomontaj, stânga), mamă singură, îşi lăsa fiica în grija unei fundații pe perioada în care era la muncă. Femeia obișnuia să meargă la cantina socială Sf. Constantin pentru a-şi potoli foamea. La un moment dat, Ramona l-a înâlnit pe  Cornel Curt, zis Chioru, care avea să-i devină concubin. Chioru avea şi el un copil, un băiat pe care îl creștea singur. 

Cei patru - Ramona, Cornel şi cei doi copii - au trăit o vreme într-o cămăruță închiriată de femeia de serviciu în zona Gării de Nord. Norocul schimbător de soartă a venit din familia Ramonei.

Cu tot traiul modest şi grevat de lipsuri, Ramona era fiica lui Marcel Bărbuț, un multimilionar care ocupa locul 102 în Top 300 cei mai bogaţi români, cu o avere estimată la circa 57 milioane de euro, relatează wowbiz.ro.

Chiar dacă nu făcea parte din viața ei, omul de afaceri a recunosut-o pe Ramona drept fiica sa la Starea Civilă.

De la patru pereţi la vilă şi maşini de lux cu şoferi

Urmare a acestei decizii luate în trecut de Bărbuţ, în februarie 2019 viața Ramonei s-a schimbat complet.

După ce Marcel Bărbuț a fost răpus de cancer la vârsta de 62 de ani, averea lui a ajuns, în principal, la cei patru băieți ai săi, însă o parte, circa 2,5 milioane de euro, i-a revenit Ramonei.

Femeia a părăsit cămăruța neîncăpătoare din zona Gara de Nord și și-a cumpărat o vilă grandioasă în Giulești, iar mai apoi și-a achiziționat mai multe mașini de lux și și-a angajat șoferi.

După ce a rezolvat problema confortului, Ramona s-a ocupat de sine: şi-a operat stomacul şi și-a pus acid hialuronic în buze.

Însă banii nu i-au adus Ramonei doar fericire

Banii n-aduc numai fericire

Laurențiu, fiul concubinului ei, început să consume droguri, devenind în scurt timp dependent de acestea.

El a început să fure din casă și să amaneteze bijuteriile Ramonei. Aceasta, în cele din urmă, sătulă de toate belele băiatului, l-a gonit de acasă.

Însă Laurenţiu a perseverat: a aflat că părinții săi au plecat în vacanță și s-a întors la vilă pentru a fura un seif în care se aflau bijuterii a căror valoare se ridica la peste 100 de mii de euro. 

El a fost prins la scurt timp de oamenii legii. Ramona a depus plângere împotriva lui și nu a vrut să o mai retragă, iar acum fiul ei vitreg este acuzat de furt calificat.

×
Subiecte în articol: Ramona Marcel Bărbuţ mostenire
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close