x close

Reacţia dură a unui italian care a făcut şase ore de la Bucureşti până la Castelul Bran: „Când am ajuns acolo, ne-a pierit tot cheful de vizitat”

22 Iul 2019   •   00:02
Reacţia dură a unui italian care a făcut şase ore de la Bucureşti până la Castelul Bran: „Când am ajuns acolo, ne-a pierit tot cheful de vizitat” foto: Pixabay.com

Să mergi până la Castelul Bran în weekend poate fi considerată o adevărată nebunie. De acest lucru s-a convins și italianul Mattia Montini, atacantul celor de la Dinamo. 

„Am citit despre această localitate și-am zis s-o văd într-o zi liberă cu iubita mea. Wow, de la București ne-a luat șase ore până acolo, este prea mult. Când am ajuns acolo, ne-a pierit tot cheful de vizitat, deși castelul și împrejurimile sunt superbe”, s-a confesat Mattia Montini, atacantul celor de la Dinamo, potrivit Libertatea.

Culmea, în weekend se doboară recordurile de timp pentru a ajunge la Bran. Mai exact, un drum de la București până acolo, de 188 de kilometri, ceea ce pe site-urile de specialitate, gen distanta.ro, îți indică undeva la două ore și 33 de minute, se face în aproape de 3 ori mai mult! 
 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati