Antena 3 CNN Life Renunță la acest produs considerat sănătos! Renumit medic american: ”Este cel mai periculos aliment de pe planetă”

Renunță la acest produs considerat sănătos! Renumit medic american: ”Este cel mai periculos aliment de pe planetă”

Brian Clement, un reputat medic american specializat în alternative de vindecare ale anumitor boli, cu ajutorul hranei, aruncă o teorie șocantă. Potrivit directorului Hippocrates Health Institute din Florida, SUA, peștele este cel mai periculos aliment de pe planetă.

Renunță la acest produs considerat sănătos! Renumit medic american: ”Este cel mai periculos aliment de pe planetă”
Sursa foto: pixabay.com
de Maria Teodorescu    |    08 Aug 2020   •   11:02

Oamenii din întreaga lume mănâncă mai mult pește decât oricând și presupun că peștele este o alternativă sănătoasă la carne, precum și o sursă excelentă de acizi grași omega-3.

Mulți dintre noi considerăm peștele drept unul dintre cele mai sănătoase alimente, însă reputatul medic contrazice cu vehemență acest mit. 

Renunță la acest produs considerat sănătos! Renumit medic american: ”Este cel mai periculos aliment de pe planetă”

„Peștele este un aliment care nu este sănătos. Nu este o sursă bună de omega. Astăzi, el este cel mai periculos aliment de pe planetă. El conține cel mai ridicat nivel de chimicale și metale grele în comparație cu orice altă viețuitoare de pe pământ, inclusiv omul. Peștele mic este mâncat de peștele mare, peștele mare de unul și mai mare și într-un final, de noi, oamenii”, a spus medicul.

Un apreciat expert în domeniile medicinei preventive și sănătății naturale, Brian Clement separă astfel mitul de realitate și prezintă dovezi puternice conform cărora viața marină este contaminată cu toxine mortale în special mercur și bifenili policlorurați (PCB) - considerați unul dintre mai periculoși poluanți organici, folosiți în industria  energetică. Aceste substanțe toxice contaminează țesuturile peștilor sălbatici, dar și a celor de crescătorie. Atunci când consumăm pești contaminați, aceste substanțe extrem de dăunătoare ajung în organismul nostru.

Cunoscutul medic Brian Clement a scris o carte numită ”Peștii ucigași - Cum consumul de vietăți marine ne pune în pericol sănătatea” în care atrage atenția asupra acestei teorii care a zguduit lumea științifică. În cartea sa, reputatul american oferă și o listă de alternative sigure pentru cei care depind de pește ca sursă de acizi grași omega-3. 

Cine este renumitul medic american Brian Clement

Brian Clement a devenit cunoscut și publicului român după ce a susținut o conferință în țara noastră, în cadrul căreia a promovat regimul alimentar util în procesul de vindecare, dar și despre importanţa alimentaţiei în încetinirea procesului de îmbătrânire. Brian Clement a susținut în cadrul acelui workshop că alimentaţia vegană poate ameliora sau vindeca anumite forme de cancer, dar și diabetul.

Brian Clement promovează medicina progresivă la nivel internaţional şi este directorul renumitului Hippocrates Health Institute din West Palm Beach, Florida, unul dintre cele mai cunoscute centre de vindecare prin terapii alternative și nutriție, cu istorie de peste 60 de ani. Brian Clement a scris peste 20 de cărți, cu teme dedicate sănătății, spiritualității și vindecării naturale. Prin activitatea centrului Hippocrates, Brian și echipa sa au pus bazele cercetărilor clinice și de instruire în domeniul prevenirii bolilor.
 

×
Subiecte în articol: aliment periculos peste
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close