Românii îl consideră o delicatesă, dar este cel mai toxic aliment din lume. Mare atenție la avertismentul specialiștilor

Este unul din alimentul preferat al românilor, dar puțini știu că somonul este cel mai toxic fel de mâncare.
Faptul că somonul crescut în condiţii artificiale ar putea fi lipsit de beneficii pentru sănătatea organismului nu mai este o noutate. Mai multe cercetări efectuate de-a lungul timpului au constatat că muşchiul somonului de crescătorie se deosebeşte de cel al somonului sălbatic în ceea ce priveşte compoziţia sa nutritivă. Un ecologist norvegian a constatat că somonul crescut în condiţii artificiale este şi îmbibat cu otrăvuri, scrie secretulcunoasterii.ro.
„În Norvegia, situația privind cultivarea peştelui este catastrofală. La o fermă atât de mică creşte un număr atât de mare de peşte, 2 milioane de unităţi de somon. Peștele se îmbolnăveşte, e vorba de aproape o pandemie: necroza pancreatică și anemia infecțioasă a somonului a capturat toată Norvegia. Însă, acest lucru este tăinuit de consumatori”, susține activistul.
- somonul de norvegia
- somon
- consum
- romani
- delicatesa
- cel mai toxic aliment
Citeşte mai multe despre:

MedLife - Ei fac România bine

Grupul GRAMPET - Afacerea care a scris istorie în anul Centenar
