S-a dus la facultate fără sutien. La scurt timp, un profesor a abordat-o și i-a zis câteva cuvinte. „Am rămas blocată. Nu îmi venea să cred” (FOTO)

30 Aug 2017   •   12:03
S-a dus la facultate fără sutien. La scurt timp, un profesor a abordat-o și i-a zis câteva cuvinte. „Am rămas blocată. Nu îmi venea să cred” (FOTO) Galerie foto (1) Foto: Pixabay.com

O studentă din California a avut parte de o surpriză neplăcută după ce un profesor a trimis-o acasă, pe motiv că nu poartă sutien.

Fata a povestit incidentul pe Facebook, unde a postat și o fotografie cu maieul cu care era îmbrăcată, pentru a cere părerea internauților.

"Un profesor m-a oprit și mi-a spus să îmi pun o geacă pe mine. L-am întrebat "de ce?". Mi-a răspuns tot cu o întrebare, dacă port sutien. A adăugat că face asta pentru că vrea să mă protejeze și nu își dorește ca ceilalți colegi să mă vadă și să creadă lucruri nepotrivite despre mine", a spus ea, potrivit Kanal D.

"Pur și simplu am rămas blocată. Nu îmi venea să cred că un profesor îmi pune o întrebare atât de invazivă. A întrecut orice limită. Societatea blamează femeile pentru hărțuirile sexuale pe care acestea le suferă. Ceea ce poartă o femeie nu justifică astfel de comportamente din partea celorlalți", a declarat tânăra.

Parteneri
x close