Se cunoșteau din copilărie și erau iubiți de șapte ani când femeia a aflat că bărbatul a înșelat-o. S-au despărțit, iar după doi ani s-au reîntâlnit. S-a terminat în lacrimi (VIDEO)

26 Oct 2017   •   16:43
Se cunoșteau din copilărie și erau iubiți de șapte ani când femeia a aflat că bărbatul a înșelat-o. S-au despărțit, iar după doi ani s-au reîntâlnit. S-a terminat în lacrimi (VIDEO) Foto: captura video

Ali și Andrew din Statele Unite se cunoșteau din copilărie, iar timp de șapte ani au fost iubiți. Într-o zi, femeia a aflat că bărbatul a înșelat-o de mai multe ori, așa că și-au spus adio.

După doi ani de la despărțire, tinerii s-au reîntâlnit și s-au confruntat în legătură cu ceea ce s-a întâmplat atunci cu ei.

„Nu te-am înșelat de atât de multe ori. Nu mi-a plăcut să te înșel. Nu m-am culcat cu altcineva. Am făcut alte lucruri, dar nu m-am culcat cu altcineva. Motivul pentru care te-am înșelat a fost probabil faptul că eram interesat de alte opțiuni”, și-a început Andrew mărturisirea.

Bărbatul a recunoscut totodată că îi este dor de ea și vrea măcar să rămână prieteni, lucru care a făcut-o pe Ali să izbucnească în lacrimi.

 

x close