Antena 3 Life Știinţă Homosexualitatea - cauzată de un lucru pe care toți l-am făcut? La ce risc sunt supuși copiii

Homosexualitatea - cauzată de un lucru pe care toți l-am făcut? La ce risc sunt supuși copiii

de L.D.    |    04 Apr 2013   •   17:32
Homosexualitatea - cauzată de un lucru pe care toți l-am făcut? La ce risc sunt supuși copiii
Sursa foto: Foto: africanews.com

Gian Paolo Vanoli, un cercetător în vârstă de 70 de ani, a declarat că vaccinurile obligatorii făcute în copilărie provoacă homosexualitatea, scrie Huffington Post.

Copilul este vaccinat, copilul crește și încearcă să își descopere personalitatea, dar dacă aceasta este inhibată de mercur sau de alte substanțe prezente în vaccin care afectează creierul, micuțul devine homosexual. Problema va fi observată în special la generațiile următoare, deoarece atunci când un cuplu de homosexuali are copii, aceștia o vor duce mai departe. Pentru că homosexualitatea este o boală, chiar dacă Organizația Mondială a Sănătății a decis că nu este așa. Fiecare vaccinare produce homosexualitate, deoarece inhibă formarea personalității. Este chiar o formă de autism”, a declarat cercetătorul.

Pe de altă parte, Vanoli este un susținător al căsătoriilor între persoane de același sex și este de acord chiar cu posibilitatea acestora de a adopta copii.

”Nu îi poți blama pe homosexuali pentru boala lor, așa cum nu poți blama pe cineva care suferă de cancer sau care are un atac de cord”, a adăugat Vanoli.

×
Subiecte în articol: cercetator vaccin homosexualitate
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close