„Sunt cu iubita mea de trei ani, dar în tot acest timp i-am ascuns un secret teribil despre mine. Îl scot la iveală doar că atunci când rămân singur. Nu știu ce ar trebui să fac”

09 Noi 2019   •   00:22
„Sunt cu iubita mea de trei ani, dar în tot acest timp i-am ascuns un secret teribil despre mine. Îl scot la iveală doar că atunci când rămân singur. Nu știu ce ar trebui să fac” Foto: Pixabay.com

Atunci când iubim ar trebui să îi spunem totul persoanei iubite, chiar și cele mai ascunse secrete? Și dacă da, riscăm să fim părăsiți? Asta se întreabă și un bărbat care se teme că ar putea să o piardă pe partenera sa cu care este împreună de trei ani pentru că nu are curajul să-i spună adevărul despre el.

„Am 46 de ani, ea are 39 și suntem împreunp de trei ani. Dacă termin munca mai devreme, sunt așa emoționat știind că e casa goală și pot să mă îmbrac cu hainele iubitei mele. Nu am avut încă curajul să-i spun despre asta. 

M-am îmbrăcat la muncă atunci când nu era nimeni, este o firmă mică de tipărire, dar recent am fost prins de un client. Acum sunt îngrozit că va ajunge la șeful meu și la iubita mea. O iubesc pe ea, dar și munca mea. Ce să fac?”, a povestit bărbatul specialistului de la The Sun.

 

Parteneri
x close