Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Cele mai mari ratări din fotbal în 2011

Cele mai mari ratări din fotbal în 2011

Cele mai mari ratări din fotbal în 2011
de M.T.    |    01 Ian 2012   •   22:57
De câte ori nu vi s-a întâmplat să sărbătoriţi un gol ca şi făcut, pentru ca după câteva momente să priviţi dezamăgiţi cum mingea ocoleşte poarta? Dar probabil că pentru autorii unor astfel de ratări, sentimentul de frustrare este cu mult mai mare. Mai ales când este vorba de o fază care poate decide un meci.
 
De multe ori auzim spunându-se despre un meci că a avut de toate: goluri, eliminări, ocazii. Ocazii, adică ratări, Unele dintre ele inexplicabile. Antena3.ro vi le reaminteşte pe cele mai mari din ultimele 12 luni.

1.Un ilustru necunoscut din Brazilia, pe numele său Macaca, a devenit imediat o celebritate pe internet, după ce a ratat incredibil într-un meci de ligă inferioară. Câteodată, să driblezi portarul este mai uşor decât să marchezi din doi metri, cu poarta goală.
 

 
2.Fostul jucător al Cesenei, Giacchierini, a „reuşit” ratarea sezonului trecut din Serie A, într-un meci cu Juventus. Gurile rele ar spune că astfel şi-a asigurat transferul la bianconeri, acolo unde evoluează în această stagiune.
 
 
3.Transferul lui Fernando Torres de la Liverpool la Chelsea din luna ianuarie a lui 2011 nu a fost deloc o mişcare bună pentru atacantul spaniol. El Nino nu s-a regăsit deloc la Londra, iar ratarea sa din meciul cu Manchester United o dovedeşte.
 
 
4.Probabil ultimul jucător pe care ne-am fi aşteptat să-l găsim într-un astfel de top. „So Klose”, ar spune comentatorii englezi.
 
 
5.2011 a fost un an excelent pentru Napoli, care a revenit în prim-planul fotbalului italian şi european. Slovacul Marek Hamsik a fost una dintre principalele arme ofensive ale trupei lui Mazzarri, deşi dacă privim imaginile de mai jos nu am fi tentaţi să credem acest lucru.
 

×
Subiecte în articol: Fernando Torres Miroslav Klose
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close