Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Top 5 autogoluri marcate în 2011

Top 5 autogoluri marcate în 2011

Top 5 autogoluri marcate în 2011
de M.T.    |    01 Ian 2012   •   15:10

Un clasament în care niciun fotbalist nu-şi doreşte să ajungă, dar autogolurile fac parte din fotbal şi au propriul lor farmec.

Anul pe care ne pregătim să-l încheiem nu a dus lipsă de autogoluri spectaculoase, iar unul dintre ele, marcat recent în Hong Kong, a intrat în forţă pe lista favoritelor pentru titlul de „cel mai tare din istorie”.

Până la un astfel de top însă, Antena3.ro vă propune să revedeţi cele mai spectaculoase autogoluri ale anului 2011.

1.Festus Baise în Sun Hei - Citizen, Hong Kong - Fundaşul nigerian de 31 de ani a relansat un meci în care echipa sa conducea clar cu o execuţie făcută celebră de fostul portar columbian Rene Higuita.

 


2.Inigo Martinez în Georgia U21 - Spania U21 - Într-un moment în care ibericii conduceau cu 6-0, fundaşul Inigo Martinez a făcut meciul mai interesant cu un autogol de senzaţie în poarta lui David De Gea, portarul lui Manchester United.
 


3.Vasili Berezutski în TSKA Moscova - Lille - Un autogol demn de Liga Campionilor, competiţia în care a fost „reuşit”.
 


4.Carl Jenkinson în Arsenal - FC Koln - Tânărul fundaş al „tunarilor” a înscris probabil cel mai spectaculos autogol al intersezonului, în amicalul disputat împotriva celor de la Koln.
 


5.John Pantsil în Liverpool - Fulham - Autogolul ghanezului nu are nimic spectaculos, dar cu siguranţă a trezit multe zâmbete şi a reprezentat un motiv de ironie.
 


Bonus: Vi-l mai amintiţi pe Ştefan Bărboianu? Tipul care a decis câştigătoarea Cupei României în 2011.


×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close