Antena 3 CNN Life Toţi bărbaţii o doresc, dar apoi fug cât îi ţin picioarele! Ce secret ascunde blonda din imagine - FOTO

Toţi bărbaţii o doresc, dar apoi fug cât îi ţin picioarele! Ce secret ascunde blonda din imagine - FOTO

Toţi bărbaţii o doresc, dar apoi fug cât îi ţin picioarele! Ce secret ascunde blonda din imagine - FOTO
Sursa foto: foto: Instagram
02 Aug 2016   •   13:41

Are 26 de ani şi este urmărită de peste 250.000 de persoane pe Instagram! Mulţi bărbaţi şi-ar dori să aibă ocazia să petreacă alături de ea măcar o noapte, însă când îi află secretul fug cât îi ţin picioarele, potrivit Spy News.

Thalita Zampirolli, în vârstă de 26 ani, este un fotomodel celebru din Rio de Janeiro. Zampirolli reprezintă probabil cea mai spectaculoasă transformare de tip transsexual. Multora dintre cei care-i remăresc profilul de Instagram le vine probabil greu să creadă că la un moment dat fotomodelul a fost bărbat.

sursa: Instagram

sursa: Instagram


În prezent, blonda trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu top modelul Rodrigo Westermann. Zampirolli s-a făcut remarcată după ce în 2013 a fost surprinsă în compania legendarului fotbalist şi politician Romario.

"Îmi imaginez că lumea va fi deranjată, dar la sfârşitul zilei, dincolo de felul în care arăt, eu sunt o femeie. Noi avem o relaţie de un an şi a fost bine atât cât a durat", declara la momentul respectiv fotomodelul referitor la relaţia cu Romario, care a negat cu vehemenţă zvonurile şi a dat-o în judecată, potrivit dailymail.co.uk.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close