x close

Un cuplu mărturisește secreteul unei relații fericite: ”Suntem căsătoriți de 40 de ani și am făcut amor de peste 20.000 de ori...”

11 Dec 2019   •   14:12
Un cuplu mărturisește secreteul unei relații fericite: ”Suntem căsătoriți de 40 de ani și am făcut amor de peste 20.000 de ori...” Sursă: Pixabay

Un bărbat căsătorit de peste 40 de ani dezvăluie pentru The Guardian secretul unei relații fericite: „Sunt căsătorit de mai bine de 40 de ani și încă fac amor cu soția mea de minimum două ori pe zi. Nimic nu se compară cu euforia pe care o simțim în timpul actului sexual. Acum că am îmbătrânit sexul durează mai mult, dar asta este un bonus pentru noi. 

Am făcut sex de peste 20.000 de-a lungul anilor și de fiecare dată este o nouă experiență, plină de pasiune. Acum suntem chiar mai entuziaști, pentru că timpul se scurge și vrem să profităm cât mai putem.

De-a lungul anilor am experimentat sute de poziții în zeci de locuri diferite. Experiența noastră preferată a fost înt-o piscină, unde am reușit să ne bucurăm unul de celălat mai bine de două ore fără pauză. 

Pentru noi, iubirea și sexul sunt unul și același lucru. Ne gândim cu groază la ziua în care nu vom mai fi împreună, dar gândul că unul dintre noi va rămâne aici, să aibă grijă de copii și nepoții noștri ne liniștește.”

Sursă: The Guardian 

Citeşte mai multe despre:

cuplu sex casnicie
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati