A început să consume acest amestec cu ghimbir. Motivul este incredibil

14 Sep 2018   •   14:01
A început să consume acest amestec cu ghimbir. Motivul este incredibil Foto: pixabay.com

Migrenele sunt asociate frecvent cu simptome de fotosensibilitate si sensibilitate la zgomote, precum si greata si varsaturi. Femeile sunt de trei ori mai predispuse la migrene decat barbatii. Inainte de instalarea migrenelor, unele persoane pot avea tulburari si halucinatii vizuale usoare, sau isi pot pierde chiar temporar vederea. Adeseori, acestea vad scantei luminoase sau linii in zigzag.

Exista multi factori care pot declansa o migrena, printre care se numara si anxietatea, stresul, alimentatia sau somnul deficitar, expunerea la lumina si modificarile hormonale (la femei). Medicii considerau mai demult ca migrenele ar fi fost strans legate de ingustarea vaselor sanguine craniene. In prezent, insa, acestia sunt de parere ca migrenele ar fi corelate mai degraba cu anumiti factori genetici care controleaza activitatea celulelor cerebrale.

Pe rafturile supermarket-urilor gasesti astazi mai peste tot prin tara diferite branduri de bere de ghimbir. Dar cel mai indicat este sa iti prepari propria bautura acasa, care este atat mai sanatoasa, cat si mai savuroasa decat cele disponibile in comert. Cu ingredientele potrivite, poti prepara cu usurinta 1 litru de bere de ghimbir perfect naturala in propria bucatarie, scrie secretele.com.

x close