x close

Atacul de panică, un coșmar emoțional. Mihai Vopchievici, truc inedit pentru a scăpa de o criză

07 Iul 2018   •   19:39
Atacul de panică, un coșmar emoțional. Mihai Vopchievici, truc inedit pentru a scăpa de o criză

Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici au vorbit în emisiunea „Adevăruri Ascunse” despre atacul de panică.

„El vine dintr-o dată, se agravează în formă de frică, apar palpitații, starea de vomă, frica să nu faci un accident vascular și infarct. Inima o ia la trap, durerea poate fi epigastro. Pot apărea și în urma unor medicamente, senzația de teamă, de gol în stomac sunt foarte importate pentru că oamenii nu se știu bolnavi, dar încep să-și pună problema.

Lipsa ușoară de minerale, proteine. Trebuie să ținem cont că nu mai putem să asimilăm din alimentație. Depresie prelungită e dată și de lipsa B12”, a declarat Lidia Fecioru.

Glanda tiroidă dă palpitații, sufocare, atacuri de panică, tulburările neurologice, noi să fi suferit o stare de șoc. Nu există depresie fără atac de panică. E un cerc vicios.

„Luați palmele și uitați-vă la ele, dacă aveți pe fond roze puncte albe sunteți predispuși la atacul de panică. Pocnițile de trei ori, frecațile un pic și faceți așa pe frunte, căușul palmei pe tâmple, trebuie să-ți cuprindă capul, stați un minut cu ochii închiși și gândiți-vă la ceva frumos”, a spus la rândul său Mihai Voropchiecivi.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati