×
Antena 3 S.A. utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată pe www.antena3.ro. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.antena3.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.Antena3.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Avertisment de la specialiști: Cât de periculos este de fapt sucul de fructe

01 Mai 2019   •   17:32
Avertisment de la specialiști: Cât de periculos este de fapt sucul de fructe 132
Foto: Pixabay.com

Sucul de fructe este adesea perceput ca fiind sănătos. Acest lucru este de înțeles, având în vedere că este natural. Cu toate acestea, oamenii nu reușesc să realizeze că sucul de fructe este plin cu zahăr. 

De fapt, sucul de fructe conține la fel de mult zahăr și calorii ca o băutură răcoritoare zaharoasă ... și uneori chiar mai mult.

Cantitățile mici de vitamine și antioxidanți din suc nu ajung la cantitatea mare de zahăr.

De asemenea, producătorii de alimente și băuturi nu sunt întotdeauna cinstiți despre ceea ce există în produsele lor. Sucul de fructe pe care-l găsiți la supermarket nu poate fi ceea ce credeți că este. Chiar dacă este etichetat ca "100% pur" și nu concentrat.

După ce a fost stors din fruct, sucul este depozitat, de obicei, în rezervoare masive de oxigen epuizat, timp de până la un an înainte de ambalare.

Principala problemă cu această metodă este că tinde să elimine cea mai mare parte a gustului, astfel încât producătorii trebuie să adauge sucurilor așa-numitele "pachete de aromă", pentru a aduce înapoi aroma pierdută în timpul procesării.

Deci, chiar dacă cumpărați sucuri de cea mai bună calitate la supermarket, acestea sunt încă departe de starea inițială.

Unele sucuri de calitate scăzută nu seamănă la gust deloc cu fructele proaspăt stoarse, ele sunt în principiu doar apă cu zahăr și aromă de fructe. (PM)

Oamenii de stiinta de la Universitatea Princeton au ajuns la concluzia ca a consuma suc de fructe proaspete pe stomacul gol dauneaza sanatatii, pentru ca dupa pauza din timpul noptii, organismul nu poate asimila o cantitate mare de fructoza, scrie Daily Mail.

Acest lucru poate conduce la o dereglare a sistemului digestiv, cu instalarea unui dezechilibru al microflorei din tractul intestinal, scrie jurnalul.ro.

credite ipotecare VreauCredit.ro

Biletul Zilei
Ponturi Pariuri
Case de Pariuri
sati