x close

Ce trebuie să faci ca să fii sănătos? Un parapsiholog susține că sunt doar câteva reguli pe care trebuie să le urmăm cu sfințenie

10 Apr 2018   •   10:50
Ce trebuie să faci ca să fii sănătos? Un parapsiholog susține că sunt doar câteva reguli pe care trebuie să le urmăm cu sfințenie Foto: Pixabay.com

Una dintre cele mai populare cărți din ultimii ani este „Diagnosticarea karmei” de Serghei Lazarev. În această carte, precum și în altele, autorul face cititorul să înțeleagă calea sa duhovnicească și propune câteva răspunsuri la unele întrebări foarte simple.

De ce un om este fericit, plin de viață și forță, iar altul este bolnav și deprimat. Unul este răsfățat de soartă, iar viața altuia este un șir de necazuri. Care este secretul sănătății, fericirii și longevității?

Cartea „Diagnosticarea karmei” scrisă de parapsihologul Serghei Lazarev vine cu câteva soluții. Acest lucru înseamnă că mulți oameni nu mai caută sursa răului pe undeva, dar și-au îndreptat privirea spre sine.

Încercând să urmărească legătura cauză-efect dintre viziunile omului și evenimentele ce au loc în jurul lui, Serghei Lazarev a făcut câteva descoperiri incredibile. Cazurile interesante, descrise de Lazarev, precum și comentariile la adresa lor sunt demne de cea mai mare atenție.

Iată o serie de reguli:

1. Puteți schimba, într-adevăr, situația din jurul dvs. doar schimbându-vă pe dvs. Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este dorința de a fi stăpân pe situație. Să înțelegeți că situația, în special este împotriva dvs., iar în general funcționează pentru dvs.

2. Mai înainte nu înțelegeam de ce în cultură există o regulă nescrisă care interzice cititul în timpul mesei. De fapt, mâncarea cu cartea în fața televizorului și discuțiile despre problemele de familie și politice pot afecta negativ sufletul omului, deoarece în timpul meselor informația trece foarte ușor în subconștient.

3. Orice boală, fie disfuncții la nivel organic sau funcțional, încetinește dezvoltarea agresiunii în suflet.

4. Iată sfatul meu pentru a trăi sănătos și îndelungat. Nu vă plângeți niciodată la nimeni și de nimic. Nici pe soartă, nici pe Dumnezeu, nici pe trecut, nici oamenilor. La exterior comportați-vă cum doriți, însă în interior – pentru orice pretenție a dvs. este un program de nimicire a ceea ce vă imaginați. Celula nu poate avea obiecții față de întreg organismul, având în vedere propriile interese. Această celulă se desprinde și se îmbolnăvește.

5. În mod obișnuit deseori ne permitem să vorbim de rău pe alți oameni, pe sine și soarta dvs. Se pare că acest obicei îi distruge persoanei… dinții.

6. Întotdeauna, îi rănim inconștient pe cei care prin comportamentul său ne supără, scrie kilocalorii.ro

 

Parteneri
Parteneri
sati