x close

De ce ne dor, de fapt, picioarele

26 Apr 2018   •   12:35
De ce ne dor, de fapt, picioarele Foto: Pixabay.com

După cum ştim, talpa piciorului constituie zona noastră de sprijin pe pământ, partea pe care se bazează întreg corpul pentru deplasări şi mişcări. Talpă ne permite, de asemenea, să avansăm, dar să şi blocăm mişcarea rămânând, astfel, în aceeaşi poziţie.

Acest aspect are legătură cu nivelul de evoluţie, nivelul în care acţionăm zi de zi şi din care ne raportăm la ceilalţi. Relaţiile noastre pot cunoaşte suişuri şi coborâşuri, pot fi calme, dar şi tensionate, pot fi implicaţi ceilalţi sau putem vorbi, la un moment dat, chiar despre relaţia pe care o avem cu noi înşine.

Aici intervine nivelul la care funcţionează sau nu respectul şi aprecierea de sine. Nu este necesar să avem relaţii frumoase cu ceilalţi câtă vreme suntem într-un permanent conflict cu noi înşine. Analiză nu este simplă, însă odată înţelese principiile, chiar ne putem construi relaţii armonioase la toate nivelurile.

În concluzie, când apar tensiuni la nivelul picioarelor (tălpilor), trebuie să ne gândim imediat la relaţiile pe care le cultivăm. Ce fel de relaţii avem şi cât de mult săi de puţin ne implicăm în viaţa celorlalţi? Cât de mult ne respectăm pe noi înşine şi cât de mult lăsăm să treacă de la noi în favoarea celorlalţi? Am putea găsi un echilibru între noi şi lumea în care trăim?

Fără aceste întrebări şi fără nişte răspunsuri obiective ale lor, putem merge mai departe, însă nu vom şti de ce apar unele probleme de sănătate. Cât încă nu este prea târziu, e bine să ne armonizăm cu noi înşine şi cu ceilalţi, scrie secretele.com.

 

Citeşte mai multe despre:

picioare tensiune
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati