x close

Descoperire incredibilă a specialiștilor! Ce se întâmplă cu bărbații atunci când iubitele lor plâng! Toate femeile trebuie să știe asta

07 Sep 2018   •   21:59
Descoperire incredibilă a specialiștilor! Ce se întâmplă cu bărbații atunci când iubitele lor plâng! Toate femeile trebuie să știe asta Foto: Pixabay.com

Se spune că cel care face o femeie să plângă nu se numește bărbat. Lacrimile ei pun pe fugă partenerul. Un studiu realizat de cercetătorii israelieni a scos la iveală că o scenă lacrimogenă le afectează viața sexuală pentru că lacrimile conțin o substanță chimică nocivă bărbaților care duce la scăderea nivelului de testosteron.

„Substanța chimică pe care am identificat-o în lacrimi reduce excitația bărbatului”, a declarat Noam Sobel, neurolog la Institutul Weizmann la radioul BBC World Service.

În momentul în care un bărbat se apropie de o femeie care plânge și „inhalează” mirosul lacrimilor îi este afectat nivelul de testosteron, chiar dacă el nu percepe niciun fel de miros. Acest lucru se întâmplă doar în cazul plânsului emoţional, nu şi în cazul lacrimilor ce apar, spre exemplu, când ne intră ceva în ochi. Doar atunci organismul uman produce această substanţă chimică.

Cercetătorii au conchis că lacrimile dau un semnal clar de dezinteres și că femeile le folosesc pentru a respinge un bărbat. Nu-i de mirare că bărbații găsesc mai puțin atractivă o femeie din momentul în care îi văd prima lacrimă pe obraz, scrie exquis.ro.

Parteneri
Parteneri
sati