DIETA. Băutura care topește celulita. Ingredientele le ai chiar în bucătărie

27 Feb 2019   •   13:31
DIETA. Băutura care topește celulita. Ingredientele le ai chiar în bucătărie Foto: Pixabay.com

DIETA  De cele mai multe ori, rezolvarea celulitei o găsim chiar în bucătăria noastră sau în cel mai apropiat magazin astfel încât să nu mai dăm banii pe tot felul de produse pe cât de scumpe, pe atât de ineficiente. În acest sens, grapefruitul este mai mult decât fruct gustos deoarece te poate ajuta chiar și să scapi de grăsimea în exces.

DIETA. Acesta trebuie consumat cu regularitate și astfel circulația va fi îmbunătățită, acumularea de apă în organism va fi prevenită și astfel vei putea îndepărta celulita. Mai exact, acesta este ingredientul principal pentru prepararea băuturii care topește celulita.

DIETA. Pentru prepararea băuturii magice anti celulită trebuie să foloseşti un grapefruit mare, două portocale, un sfert de lămâie și un centimetru de ghimbir. Curăță fructele, iar apoi adaugă-le în storcător. După ce ai obținut băutura dorită, pune-o la frigider și o poți consumată dimineața pe stomacul gol, precum și între mese.

DIETA. Ai însă grijă că grapefruitul poate avea și efecte negative mai ales atunci când iei anumite medicamente și astfel înainte de a te folosi de sucul anti celulită din grapefruit ar trebui să întrebi medicul dacă poți urma o astfel de cură sau să citeşti cu atenţie prospectul medicamentelor pe care le iei, scrie exquis.ro.

 

x close