DIETĂ. Băutura care topește grăsimea de pe burtă în timp record

13 Feb 2019   •   14:27
DIETĂ. Băutura care topește grăsimea de pe burtă în timp record Foto: Pixabay.com

DIETĂ. Pierderea în greutate este una dintre principalele preocupări ale multor femei. Una dintre cele mai problematice zone este cea a abdomenului, care se modelează destul de greu. Cei care își doresc să slăbească știu că grăsimea de pe burtă se dă jos cu mare efort, iar în anumite situații, pare chiar imposibil să ajungem la rezultatele pe care ni le dorim.

DIETĂ. Există totuși un secret, care te-ar putea ajuta să ajungi la silueta la care visezi. Este vorba despre o băutură foarte sănătoasă, care este săracă în calorii, iar din acest motiv te va ajuta să slăbești mult mai repede. Se prepară foarte ușor din câteva ingrediente pe care le ai în casă și care sunt foarte sănătoase.

DIETĂ. Ingrediente:

un castravete

o lămâie

o rădăcină de 2-3 cm de ghimbir

4-5 frunze de mentă proaspătă

DIETĂ.  Mod de preparare:

Primul pas este să tai castrevetele, apoi lămâia cu tot coajă și ghimbirul în bucăți mai mici, după care pune toate ingredientele la blender. Amestecă totul foarte bine, până când vei obține un amestec omogen. Sucul obținut se păstrează într-un borcan și se pune la frigider.

De fiecare dată când îți este sete, ia două lingurițe din acest amestec și amestecă-le într-un pahar cu apă, scrie avantajele.ro. 

Parteneri
x close