DIETĂ. Care sunt combinațiile cele mai bune pentru micul dejun

10 Oct 2018   •   16:02
DIETĂ. Care sunt combinațiile cele mai bune pentru micul dejun Pixabay

DIETĂ. Chiar dacă unii dintre noi nu ținem cont de acest lucru, cea mai importantă masă a zilei rămâne micul dejun, întrucât ne oferă o treime din energia necesară pentru întreaga zi.

DIETĂ. Iată care sunt combinațiile cele mai bune pentru a începe ziua și a vă feri de apariția diabetului sau a bolilor cardio-vasculare. Mâncați între 6-9 dimineața.

DIETĂ. Potrivit oamenilor de știință, micul dejun trebuie să reprezinte întotdeauna un procent de 35% din ceea ce mâncăm. Și pentru ca tot ceea ce cosumăm să se transforme în energia de care avem nevoie pentru întreaga zi, e indicat ca micul dejun să fie luat între orele 6-9 dimineața. Doar așa vom beneficia de un randament de 100% din punct de vedere al nutrienților.

DIETĂ. O combinație ideală este iaurtul cu cereale, pentru că reușește să combine perfect sursa de proteină de care organismul are nevoie cu sursa se glucide, care se eliberează lent. De asemenea, puteți folosi cu toată încredererea brânză dulce, brânză cu cereale sau cu fructe.

DIETĂ. Există și un mic dejun de tip tartină sau sandviș care este recomandat de specialiști, unde puteți îmbina pâinea cu semințe sau fibre cu o proteină sățioasă. Cele mai bune astfel de surse sunt brânzeturile dulci sau sărate, respectiv telemea, ou sau care. Puteți adăuga, fără probleme, și legume, pentru a obține cea mai bună garnitură, scrie secretele.com.

Parteneri
sati
x close