DIETA. Ce dietă trebuie să urmezi în funcție de zodie? Berbecii trebuie să treacă la un regim intens, Leii trebuie să urmeze un regim flexibil

12 Feb 2019   •   11:47
DIETA. Ce dietă trebuie să urmezi în funcție de zodie? Berbecii trebuie să treacă la un regim intens, Leii trebuie să urmeze un regim flexibil

DIETA. De la dieta în funcţie de grupa de sânge la cea în funcţie de personalitate, ai de unde alege în momentul în care hotărăşti să slăbeşti. Aşa că nu ar trebui să ne surprindă că acum există şi recomandări de dietă în funcţie de zodie! Zodiacul, la urma urmelor, este unul dintre cele mai vechi sisteme de clasificare. Şi doar aşa de distracţie, hai să vedem ce spun astrele despre ce dietă funcţionează cel mai bine pentru tine!

DIETA. Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Încăpăţânată şi pasionată, te pricepi de minune să începi orice dietă, este mai dificil să te ţii de ea!

Cea mai bună variantă: Un regim intens pe termen scurt pe care să te concentrezi …cel puţin până când te plictiseşti. O competiţie cu altcineva este extreme de benefică. Pentru că nu-ţi place să ieşi pe locul 2!

Încearcă Dieta Atkins!

DIETA. Taur (20 aprilie – 20 mai)

Dintre toate semnele zodiacale eşti cea mai predispusă la o viaţă sedentară. Şi uite aşa kilogramele se adună încet-încet!

Cea mai bună variantă: Activitatea fizică regulată şi o atenţie constantă la dieta pe care o urmezi. Sunt şanse mari să urmezi un program de fitness dacă te-ai obişnuit şi obţii rezultate vizibile.

Încearcă Dieta NutriSystem!

DIETA. Gemeni (21 mai – 21 iunie)

Eşti uşor de distras şi mintea îţi zburdă întruna, aşa că este uşor pentru tine să arzi caloriile în plus.

Cea mai bună variantă: Optează pentru gustări mici şi variate pe care le poţi servi în timp ce faci altceva (citeşti ultimele ştiri, asculţi muzică sau îţi plănuieşti vacanţa).

Încearcă Dieta Disociată!

DIETA. Rac (22 iunie – 22 iulie)

Racii mănâncă pe fond emotional, iubesc gutările seara înainte de culcare şi au tot timpul la îndemână o ciocolată.

Cea mai bună variantă: Eşti foarte ataşat de familie, încearcă să nu pregăteşti tot timpul mese prea bogate în grăsimi. Perseverent şi muncitor, răspunzi pozitiv la orice tip program de fitness pe termen lung.

Încearcă Dieta Rina!

DIETA. Leu ( 23 iulie – 22 august)

Cordială şi plină de entuziasm, toţi te recunosc uşor după ostentaţia înăscută şi standardele foarte înalte.

Cea mai  bună opţiune: O dietă care să îţi ofere multă libertate şi flexibilitate. Te încântă să mergi la sală şi să te gândeşti cât de bine o să arăţi după ce dai jos kilogramele în plus.

Încearcă Dieta Dukan!

DIETA. Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Dorinţa de perfecţiune face din Fecioară una dintre zodiile cele mai sensibile în ceea ce priveşte dieta. Ai aşteptări mari, iar dacp dieta nu funcţionează renunţi cu uşurinţă!

Cea mai bună variantă: Vegetarianism sau orice dietă pragmatică, detaliată, care oferă multă îndrumare şi este foarte organizată.

Încearcă Dieta Weight Watchers!

Mai multe pe csid.ro. 

Parteneri
x close