DIETĂ. Ce regulă de aur trebuie să respecți ca să nu te mai îngrași

27 Sep 2018   •   17:52
DIETĂ. Ce regulă de aur trebuie să respecți ca să nu te mai îngrași Pixabay

DIETĂ. Desi nutritionistii sunt in permanenta cautare a retetelor ideale de alimentatie si ajung sa se contrazica uneori in recomandari, un lucru este sigur: pentru a functiona la capacitate maxima, organismul are nevoie de trei mese principale si doua gustari. Iar ceea ce se intampla intre acestea este esential atat pentru sanatate, cat si pentru prevenirea ingrasarii.

DIETĂ. Cele 3-4 ore de repaus intre mese nu trebuie depasite, pentru ca vei deveni obosit si fara vlaga. Acest lucru este cauzat de scaderea nivelului glucozei din sange, situatie pe care o poti remedia fie cu o gustare, fie cu o masa sanatoasa, in functie de ora.

DIETĂ. O alta pauza in care e important sa nu mananci nimic este cea dintre cina si culcare. In mod ideal, intre cele doua momente trebuie sa treaca minimum trei ore, iar pentru ca sa poti dormi adanc si odihnitor stomacul trebuie sa fie gol. Altfel, organismul va trebui sa se ocupe de procesarea mancarii, creierul va fi activ si te vei trezi obosit si irascibil. In cazul in care senzatia de foame de dinainte de somn e suparatoare, poti manca ceva usor, cum ar fi un iaurt, scrie slabsaugras.ro

Parteneri
x close