DIETA CU LĂMÂI. Scapi uluitor de toate kilogramele în plus

23 Mar 2019   •   10:36
DIETA CU LĂMÂI. Scapi uluitor de toate kilogramele în plus Foto: Pixabay.com

DIETA. Dacă vrei să slăbești, trebuie să alegi cea mai eficientă dietă care să ofere cele mai bune rezultate. Dieta pe bază de lămâie este una dintre cele mai eficiente și a devenit una extrem de populară.

DIETA. Ținerea unei diete poate fi o provocare pentru unele femei,dar de obicei este una simplă și foarte eficientă. Ceea ce o face așa de splendidă este faptul că te ajută să slăbești repede și ușor,dar în același timp detoxifică organismul.

DIETA. Tot ce trebuie să faci este să bei un pahar de apă cu lămâie pe stomacul gol în fiecare dimineață. Acest obicei trebuie să fie repetat în mod regulat timp de două săptămâni. După 14 zile vei fi mai subțire și mai sănătoasă,deoarece ai eliminat toate toxinele din corp.

DIETA. Lămâia este un citric bogat în vitaminele A,B,B6 și C,dar și în mineral precum calciu,magneziu,potasiu,fosfor,seleniu,sodiu,fier,în plus,conține și acid citric,proteine și antioxidanți,toate fiind substanțe nutritive necesare organismului.

DIETA. Programul dietei pe bază de lămâie:

Prima dată se bea paharul cu apă și suc de lămâie dimineața pe stomacul gol,dar în cantități diferite. Mai sunt sugerate câteva exerciții cadio foarte eficiente,exerciții diferite pentru fiecare zi,care vor accelera procesul de pierdere a kilogramelor.

DIETA. Ziua 1

Bea sucul de la o lămâie diluat într-o cană cu apă.

Exercițiu:Folosind puterea picioarelor și a șoldurilor,sari cât poți de sus,în timp ce ridici și mâinile. Lasă ca mușchii să absoarbă impactul. Repetă acest mic exercițiu 40 de secunde,apoi te odihnești 20 de secunde.

DIETA. Ziua 2

Bea un pahar de apă diluat cu sucul de la 2 lămâi.

Exercițiu:Începe printr-o poziție de fandare,piciorul drept înainte,piciorul stâng înapoi,ambii genunchi să formeze un unghi de 90 de grade. Sari în sus și trece picioarele în aer,aterizând cu o fandare cu piciorul stâng înainte și cel drept în spate. Repetă această mișcare timp de 40 de secunde,apoi te odihnești 20 de secunde, scrie clickpentrufemei.ro. 

Parteneri
x close