DIETA CU LEUȘTEAN. Scapă de kilogramele în plus în timp record

23 Mar 2019   •   16:25
DIETA CU LEUȘTEAN. Scapă de kilogramele în plus în timp record Foto: Pixabay.com

DIETA. Îl foloseşti des în bucătărie, în prepararea mâncărurilor şi, mai ales, a ciorbelor, dar poate nu ştiai sau nu te-ai gândit niciodată că leuşteanul te ajută să slăbeşti. Vezi ce proprietăţi benefice are şi cum poţi să prepari ceaiul de leuştean.
Leuşteanul,sursă de vitamine

DIETA. Leușteanul este o plantă ale căror rădăcini,frunze și tulpini sunt folosite de mii de ani ca remedii pentru diferite afecțiuni. El conţine complexul B de vitamine,vitamina C şi foarte multe minerale necesare funcţionării organismului.
Remediu naturist

DIETA. Cel mai adesea,leușteanul este folosit ca ”terapie de irigare” pentru dureri și inflamații ale tractului urinar,prevenirea formării pietrelor la rinichi și pentru a creșterea fluxului de urină în caz de infecții urinare și retenție de apă în organism. De asemenea,planta aromată este folosită pentru indigestie,arsuri stomacale,balonare,gaze intestinale,ciclu neregulat,gât inflamat,furunculi,icter,malarie,pleurezie,gută,dureri reumatice,migrene,sau ca expectorant în bolile respiratorii.

DIETA. Substanțele din leuștean cresc cantitatea de lichid eliminată prin urinare,acționând ca un diuretic puternic. În plus,leușteanul scade frecvența spasmelor musculare și ajută în lupta cu infecțiile. Mai mult,leușteanul conține uleiuri volatile,acid angelic,rășini și extracte amărui,care acționează ca tonic și diuretic în organismul uman. Uită de kilogramele în plus cu ceaiul de leuştean

DIETA. Dacă vrei să slăbeşti cu ceai de leuştean,bea zilnic câteva căni de ceai dintr-o fiertură pe care o prepari dintr-o mână de leuştean uscat la un litru de apă fiartă. Nu uita că trebuie să combini fiertura cu o dietă echilibrată, săracă în calorii și grăsimi,dar și cu exerciții fizice regulate. Efectul detoxifiant al frunzelor de leuștean este puțin cunoscut și ajută în programele de slăbire complexe,datorită efectelor diuretice și carminative, scrie clickpentrufemei.ro.

x close