Dieta cu pepene. Avantaje şi dezavantaje

26 Iul 2017   •   14:21
Dieta cu pepene. Avantaje şi dezavantaje Pixabay

Dieta cu pepene. Înainte de a te apuca de dieta cu pepene, trebuie să ştii că aceasta te privează de sursele de proteine de care organismul tău are nevoie. Nu este recomandată femeilor însărcinate, copiilor sau persoanelor cu sistemul imunitar slab.

Dieta cu pepene. Te ajută să slăbeşti, reduce inflamaţiile şi îţi curăţă corpul de toxine. Există mai multe variante ale dietei cu pepene, însă cea mai populară presupune de fapt o detoxifiere a organismului. Cum spuneam mai sus, această dietă nu este recomandată pentru toată lumea.
 

Dieta cu pepene. În prima etapă, cei care ţin dietă trebuie să consume doar pepene. De obicei aceasta durează trei zile, după care se adaugă treptat alte alimente în regimul lor.O altă variantă a dietei cu pepene presupune să consumi două mese pe zi şi gustări pe bază de pepene.

Dieta cu pepene. Într-o altă variantă se sugerează un mic dejun bazat pe cereale cu lapte şi o felie de brânză şi o cină cu carne slabă şi salată, pe lângă pepene în timpul zilei. Pepenele conţine vitaminele A, B1, B6 şi C. Şi seminţele au proprietăţi, conţin magneziu şi fier.

Parteneri
x close