DIETA CU SPARANGHEL. Slăbește incredibil și sigur

25 Mar 2019   •   23:17
DIETA CU SPARANGHEL. Slăbește incredibil și sigur Foto: Pixabay.com

DIETA. Sparanghelul este o sursă de minerale și vitamine, dar oferă foarte puține calorii. Prin urmare, legumele de primavara sunt ideale pentru a pierde in greutate inainte de vara.

DIETA. Un kilogram de sparanghel pe zi, ca o supa, caserola, omeleta sau pur, cu un sunca mic: Dieta cu sparanghel are un gust bun si te face slim.

DIETA. Alb, verde sau purpuriu - vine acum în primăvară sparanghel proaspăt de pe teren. Buclele subțiri conțin multe elemente importante minerale și vitamine. Acestea sunt, de exemplu, vitamina B1, B2, C și E, precum și magneziu, potasiu, fier și fosfor. Pe de altă parte, ele oferă foarte puține calorii: o sută de grame de sparanghel conțin 17 kilocalorii (kcal). Cu un conținut ridicat de potasiu, sparanghelul acționează ca un diuretic, ajutând astfel la drenaj și constă într-o mare măsură în fibră. Această combinație de minerale, vitamine, fibre și efect diuretic face sparanghelul un ajutor natural de slăbire. Lucru bun: este gustos delicios și poate fi pregătit într-o varietate de moduri. Cele mai bune avantaje ale lui vin cel mai bine într-una dieta Asparagus la valabilitate.

DIETA. Consumul zilnic de kilograme de sparanghel, plus un mic dejun, o mulțime de apă, niciun fel de alcool și nici un dulciuri nu reprezintă baza alimentării cu sparanghel. Suma totală zilnică de calorii nu trebuie să depășească 1.200. Sparanghelul reprezintă doar puțin mai puțin de 140 de calorii, din cauza unui kilogram de sparanghel, rămânând după îndepărtarea a circa 800 de grame rămase. În plus față de sparanghel, puteți mânca încă o mie de calorii.

Mai multe pe ro.fitness-n-health.com

x close