x close

DIETA de la ore fixe. Secretul unui stil de viață sănătos

25 Ian 2020   •   13:13
DIETA de la ore fixe. Secretul unui stil de viață sănătos Foto: Pixabay.com

DIETA. Să slăbești cu efort minim este visul oricărei persoane ce se află în conflict cu kilogramele. Vestea bună este că, mâncând zilnic mesele și gustările la aceeași oră, ai toate șansele să slăbești ușor și sănătos.

DIETA. Vestea proastă este că, pentru a pierde din greutate nu e suficient să respecți ora fixă, ci și să ai grijă ce și cât pui în farfurie și să te asiguri că arzi calorii prin mișcare. Practic, nu vei slăbi exclusiv datorită programului strict, dar procesul va fi mai ușor și mai puțin frustrant, iar kilogramele pierdute vor fi mai multe.

DIETA. Un principiu important în stabilirea porțiilor zilnice este respectarea metabolismului și adaptarea caloriilor în funcție de acesta, astfel: calorii multe în prima parte a zilei, când organismul e cel mai activ și le arde ușor, și foarte puține în a doua parte a zilei și seara, când ai toate șansele ca tot ce e caloric să se depună.

DIETA. Mâncatul la ore fixe este potrivit persoanelor care au un stil de viață liniștit, cu program previzibil și care își permit ca, la momentul stabilit, să își ia pauză de masă. Orele fixe destinate meselor ți le poți stabili în funcție de propriul program, dar respectând următoarele reguli:

- Micul dejun: până în ora 9:00

- Masa de prânz: până în ora 14:00 (dar nu mai devreme de ora 12:00)

- Cina: cu cel puțin trei ore înainte de a te culca. Ține cont de faptul că metabolismul încetinește, așa că încearcă să iei ultima masă a zilei devreme, scrie, slabsaugras.

Citeşte mai multe despre:

dieta dieta de ora fixa
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati