Dietă. Fructele ideale în curele de slăbire

26 Apr 2018   •   14:42
Dietă. Fructele ideale în curele de slăbire Pixabay

Dietă. Sărace în grăsimi și calorii, coacăzele și fructele de pădure în general te susțin în efortul de a slăbi, întârzie efectele îmbătrânirii și ajută la vindecarea arsurilor sau a rănilor superficiale.

Dietă. Datorită conținutului de fibre ajută la reglarea digestiei și sunt indicate a fi consumate în caz de constipație. Coacăzele negre mai ales se remarcă printr-un conținut important de fitochimicale numite antocianine, care consumate regulat pot preveni instalarea cancerului, a îmbătrânirii premature, inflamațiilor și bolilor neurologice, remarcă clicksanatate.ro.

Dietă. Consumul de coacăze previne apariția bolilor cardiovasculare. Potasiul pe care îl conțin ajută la reglarea presiunii sângelui.

Dietă. Vitamina C asigură buna funcționare a sistemului imunitar și producția de colagen, grăbirea procesului de vindecare a rănilor apărute mai ales la suprafața pielii, cât și la protejarea de instalarea factorilor cancerigeni.

Dietă. Nu trebuie să uităm de aportul de magneziu pe care îl aduc aceste fructe în organismul tău. Acest mineral ajută sistemul nervos, muscular, cardiac cât și masa osoasă. Au un mic rol și în întărirea imunității dar mai ales în reglarea glicemiei în sânge.

Dietă. Aceste fructe sunt hipocalorice, sărace în grăsimi, ceea ce le face perfecte pentru a menține greutatea sub control. Mai ales că o porție de coacăze îți asigură un aport de 63 de kcal dintr-un aport maxim de 2000 de kcal pe zi cât ai nevoie. Fibrele conținute se digeră lent și oferă senzația de sațietate.

Parteneri
x close