DIETA. Fulgii de ovăz fac minuni pentru siluetă. Iată ce trebuie să faci

20 Feb 2019   •   16:53
DIETA. Fulgii de ovăz fac minuni pentru siluetă. Iată ce trebuie să faci Foto: Pixabay.com

DIETA. Cerealele de ovăz sunt o sursă bogată de fibre, care contribuie la detoxifierea organismului, la îmbunătăţirea digestiei şi la pierderea kilogramelor în plus. Descoperă dietele care te vor ajuta să arzi rapid grăsimile!

DIETA. În fiecare zi trebuie să ai maxim 5 mese compuse din porţii de 250 de grame de fulgi de ovăz. Într-un bol, pune cantitatea de cereale, toarnă un pahar cu apă şi lasă acoperit 10 minute. După 3-5 zile vei putea slăbi aproximativ  4-5 kilograme. Această dietă se poate ţine de maximum două ori pe an,altfel poate provoca dereglări metabolice.

DIETA. Dacă ţi-e greu să renunţi la dulciuri,atunci poţi încerca regimul cu fulgi de ovăz combinat cu fructe. În fiecare zi,trebuie să ai 3 mese compuse din fulgi de ovăz şi 2 mese cu fructe. Porţiile de cereale nu trebuie să depăşească 250 de g,iar cele cu fructe – 300 de g. Dacă vrei să mănânci fructe uscate,atunci cantiatea zilnică recomandată este de maximum 100 de g. La sfârşitul celor 14 zile de regim,vei putea slăbi între 5 şi 10 kilograme, scrie clickpentrufemei.ro. 

x close