x close

Dieta lui Jennifer Aniston. Cum se menține în formă vedeta de la Hollywood la 51 de ani

27 Feb 2020   •   12:28
Dieta lui Jennifer Aniston. Cum se menține în formă vedeta de la Hollywood la 51 de ani Foto: Instagram/Jennifer Aniston

La 51 de ani este într-o formă de invidiat, dar Jennifer Aniston are o dietă secretă la care apelează cu încredere de câte ori are nevoie.

De curând, Jennifer a dezvăluit care este secretul siluetei sale. Actrița a mărturisit că este un mare fan al postului intermitent și anume a unei versiuni a acestuia, numită dieta 16:8. „Țin post intermitent, adică nu mănânc nimic dimineața. Am observat o mare diferență în a sta fără mâncare solidă timp de 16 ore”, a precizat ea pentru CNBC.

Postul intermitent, așa cum de altfel sugerează și denumirea lui, se referă la un tip de dietă cu perioade de abstinență voluntară de la mâncare.

Sunt mai multe modalități prin care acesta poate fi aplicat, cea mai cunoscută fiind metoda 5:2, care presupune o pauză alimentară sau un consum limitat la 500-600 de calorii timp de două zile neconsecutive din săptămână și un consum obișnuit în celelalte cinci zile.

Citeşte mai multe despre:

dieta Jennifer Aniston
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati