DIETA Montignac. Regimul-minune care te ajută să slăbești

30 Noi 2019   •   12:53
DIETA Montignac. Regimul-minune care te ajută să slăbești

DIETA. Metoda sau dieta Montignac a fost creata de nutritionistul francez Michel Montignac si, potrivit acestuia, este rezultatul numeroaselor studii si publicari stiintifice din anii 1980. Aceasta nu este o dieta in adevaratul sens al cuvantului, deoarece nu limiteaza consumul de alimente.

DIETA. Este un plan de nutritie, in care sunt alese cele mai bune surse pentru fiecare categorie: carbohidrati, proteine si grasimi. Consumarea carbohidratilor se va face dupa indicele glicemic al acestora, care indica efectul acestora asupra glucozei din sange.

DIETA. Francezul a scris cartea “Mananc deci slabesc” (La méthode Montignac) pentru a-si ilustra conceptiile despre acest stil de viata. Fiind obez in copilarie, scopul sau a fost sa ofere o metoda eficienta de a slabi si a mentine kilogramele sub control pe termen lung.

DIETA. Totodata, aceasta metoda reduce riscul bolilor de inima si previne diabetul, iar cartea, cu siguranta va contine toate informatiile despre logica si studiile pe care se bazeaza dieta. Vanduta in peste 15 milioane de exemplare, dieta a fost una foarte populara incepand cu anii ’90.

DIETA. Pentru a pune in aplicare aceasta metoda este necesar sa cunoastem ambele faze ale ei, scrie uncorpsanatos.ro. 

 

Parteneri
x close