DIETA OSHAWA. Regimul care îți echilibrează energia. Pierzi șapte kilograme în zece zile

18 Mai 2019   •   16:33
DIETA OSHAWA. Regimul care îți echilibrează energia. Pierzi șapte kilograme în zece zile Foto: Pixabay.com

DIETA. Ati incercat mai multe diete pana acum si nimic nu a mers. Va propunem o dieta care ajuta in lupta impotriva bolilor produse de excesul energiei yin si ne echilibreaza din punct de vedere energetic.

 DIETA. Aceasta dieta este poate cea mai severa,  dar in acelasi timp si cea mai eficienta dintre cele propuse  de dr. George Oshawa (fondatorul macrobioticii).

DIETA. Principiile dietei Oshawa:

- Dieta se bazeaza pe faptul ca trebuie sa  mancam alimente care sunt intr-un echilibru perfect cu mediul inconjurator, fiind astfel evitate toate bolile

- Dieta Oshawa trebuie adaptata fiecarui sezon, numai in sezonul rece trebuind consumate alimente care se prepara la foc

- Este necesar consumul exclusiv al alimentelor naturale

- Cei care traiesc in zone cu clima calda trebuie sa manance alimente care nu necesita preparare

- Dieta Oshawa este bine sa aiba urmatoarea compozitie: 70% pana la 90% din hrana sa fie reprezentata de cereale

DIETA. Cum actioneaza acest regim de slabire: curata organismul de impuritati, elibereaza traseele energetice din corp, permitand curgerea energiei. Creeza o limpezire si o claritate considerabila a mintii,  imbunatateste digestia, regleaza secretiile hormonale, iar tenul devine curat si luminos.

DIETA. Durata regimului Oshawa: o cura de 10 zile, cu posibilitate de repetare cu pauze de 3-5 zile.

DIETA. Alimente permise: Trebuie ca pe durata celor 10 zile sa se consume exclusiv cereale  cu energie yang (orez, grau, mei, hrisca), fierte, macinate ori sub forma de turtite sau terci (se prepara ca si mamaliga), in orice combinatie sau cantitate, singurul ingredient admis fiind sarea.

DIETA. Lichide admise: apa plata sau apa de izvor.

DIETA. Avantaj: Se pierd cam 7 kg in 10 zile, scrie slabsaugras.ro.

Parteneri
x close