x close

DIETA rapidă. Scapi de patru kilograme în trei zile

06 Ian 2020   •   12:22
DIETA rapidă. Scapi de patru kilograme în trei zile Foto: Pixabay.com

DIETA. Trebuie sa stii din start ca nu e bine sa tii aceasta dieta mai mult de 3 zile si ca trebuie sa revii la o alimentatie normala macar 5 zile inaine de a o repeta.

DIETA. Exista mai multe variante si denumiri ale dietei de 3 zile (Dieta Armatei, Dieta Clinicii Cleveland etc.) si nicio institutie medicala nu-si asuma responsabilitatea crearii ei si nici nu o recomanda, deoarece pierderea rapida a kilogramelor nu face decat sa duca la recastigarea lor, dupa incetarea dietei.

DIETA. Cu alte cuvinte, aceasta dieta rapida nu poate schimba obiceiurile alimentare, singurul ei scop fiind pierderea rapida a kilogramelor.

DIETA. Sa dai jos 1 kg pe zi nu e de ici, de colo, si se presupune ca succesul acestui regim consta in combinatiile de alimente pe care le foloseste, ele favorizand arderea rapida a grasimilor.

DIETA. Cea mai drastica varianta a dietei de 3 zile presupune sa bei doar apa in prima zi, in a doua zi sa consumi doar fructe, iar in a trei doar legume. Nu suna deloc sanatos, nu-i asa?

DIETA. O varianta "mai normala" este cea cu 900-1.000 cal/ zi, cu trei mese pe zi, avand ca alimente de baza carnea slaba, branza de vaci, legumele si fructele. Rezultatul acestei diete rapide: slabesti 4 – 4,5 kg in trei zile.

DIETA. Desigur, daca esti obisnuita cu un regim de 1.500-2.000 de cal/ zi, te vei simti flamanda la sfarsitul zilei. De aceea, tine minte: nu urma aceasta dieta mai mult de 3 zile, scrie cosmopolitan.ro.

 

Citeşte mai multe despre:

dieta
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati