Dieta rusească. Scapă de 30 de kilograme în timp record

14 Noi 2018   •   16:41
Dieta rusească. Scapă de 30 de kilograme în timp record Pixabay

DIETĂ. Dieta rusească este un tip de regim de slăbire destinat acelor persoane care se confruntă cu fluctuații seriose de greutate și nu numai, căci este o dietă destul de variată și simplu de respectat.

DIETĂ.  Este foarte important ca dieta rusească să fie ținută pentru o perioadă mai lungă, astfel încât efectele sale să nu fie bruște, ci treptate.

DIETĂ.  Dieta rusească este cunoscută pentru numărul mare de kilograme eliminate în decursul a doar două luni, dar și pentru principiile sale sănătoase. Aceasta dietă mizează pe slăbirea treptată și pe menținerea rezultatelor pentru o perioadă lungă.

DIETĂ.  Nutriţioniştii recomandă dieta rusească, un regim care durează două luni și care garantează pierderea până la 30 de kilograme (în condițiile respectării stricte).

DIETĂ. Pentru ca dieta rusească să dea rezultatele mult așteptate este absolut necesar ca aceasta să fie ținută în strictă conformitate cu principiile sale de bază. Deși nu sunt multe, aceste principii trebuie avute în vedere și respectate cu strictețe, în caz contrar dieta rusească ar putea lua o întorsătură neplăcută, scrie yve.ro.

Parteneri
x close