x close

DIETA spaniolă. Regimul care te scapă de trei kilograme într-o săptămână

29 Apr 2019   •   18:10
DIETA spaniolă. Regimul care te scapă de trei kilograme într-o săptămână Foto: Pixabay.com

DIETA. Dieta spaniolă a devenit recent foarte populară în țările mediteraneene. Folosindu-l, puteți întări imunitatea, puteți normaliza metabolismul și puteți restabili inima. Nu există contraindicații pentru acest sistem de nutriție, acesta poate fi folosit de oricine dorește să piardă în greutate fără a afecta sănătatea. Greutatea în dieta spaniol este redus treptat, persoana pierde aproximativ 3 kg într-o săptămână, astfel încât organismul se adapteaza la un sistem rapid, fără nici o senzație de stres. Cei care au pierdut in greutate pe dieta spaniol, știu că pielea nu mai atârnã și vergeturile nu apar, chiar dacă persoana nu are ca rezultat întărește exercițiul.

DIETA.  Ca parte a dietei spaniole ar trebui să fie o mulțime de carbohidrați complexe, grăsimi vegetale și proteine. În produsele incluse în dietă, se presupune că există o mulțime de microelemente și vitamine. Toți acești nutrienți valoroși sunt în legume, fructe, fructe de mare și cereale.

DIETA. Pierderea în greutate nu este singurul rezultat al dietei spaniole, pielea unei persoane devine netedă și delicată. Îmbunătățește activitatea inimii, sistemul digestiv, reduce nivelul colesterolului și zahărului din sânge.

DIETA.  În ceea ce privește regimul de apă, între mese ar trebui să bei aproximativ 2 litri de apă curată. Singura restricție este refuzul de alcool, pâine albă și prăjituri, zahăr și ciocolată pentru câteva săptămâni de respectare a regimului spaniol, scrie ro.woman-b.com.

Citeşte mai multe despre:

dieta
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati