Fierbeți șase lămâi seara și consumați lichidul imediat cum vă treziți. Efect uluitor asupra organismului

20 Apr 2018   •   12:15
Fierbeți șase lămâi seara și consumați lichidul imediat cum vă treziți. Efect uluitor asupra organismului Foto: Pixabay.com

Fierbeți șase lămâi seara și consumați lichidul imediat cum vă treziți. Pentru asta, aveți nevoie de șase lămâi medii-mari și doi litri de apă. Tăiați lămâile în părți egale și adaugați-le în apa pe care o puneți la fiert.

Se fierb lămâile fără să se stoarcă sucul,deoarece în acest mod veţi obţine toate substanţele nutritive din lămâi.Astăzi, va prezentăm un super elixir care va spori beneficiile oferite de apă cu lămâie.

Se lasă să fiarbă timp de 3-5 minute, apoi se așteaptă să se răcească timp de 10 – 15 minute. Scoateți lămâile şi pulpa din apă. Turnaţi lichidul fierbinte într-o ceaşcă de ceai şi beţi-l ca atare.

Se pune restul de apă cu lămâie într-o sticlă pentru o reutilizare ulterioară. Pentru un gust mai bun, puteți adăuga puțină miere în ceaşca de ceai.

Beneficiile acestui remediu: îmbunătăţeşte sistemul imunitar, ameliorează simptomele răcelii, oferă un plus de energie, îmbunătățește digestia şi metabolismul, echilibrează nivelul pH-ului din organism, îmbunătățește aspectul pielii, îmbunătățește respiraţia, promovează pierderea în greutate, hidratează sistemul limfatic, are diverse proprietăți vindicative, scrie kilocalorii.ro.

x close