Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Ceaiul pe care îl bea Irina Loghin în fiecare dimineață: "Dau prin blender, strecor și beau un pahar zi de zi. Este cea mai bună"

Ceaiul pe care îl bea Irina Loghin în fiecare dimineață: "Dau prin blender, strecor și beau un pahar zi de zi. Este cea mai bună"

Ceaiul pe care îl bea Irina Loghin în fiecare dimineață pare unul banal, însă cântăreața, care va împlini vârstă de 83 de ani chiar luna viitoare, spune că se simte excelent sde când îl consumă. 

Ceaiul pe care îl bea Irina Loghin în fiecare dimineață: "Dau prin blender, strecor și beau un pahar zi de zi. Este cea mai bună"
Sursa foto: colaj Antena 3/pixabay.com
de Georgiana Adam    |    17 Ian 2022   •   09:23

"Totul vine de la alimentație, de la crudități. Eu în fiecare dimineață beau un ceai de cătină. 

O dau prin blender, o strecor și beau un pahar de cătină și acum m-am învățat cu el. Cătina este cea mai bună", a povestit Irina Loghin, potrivit romaniatv.net.

Irina Loghin: "Dau cătina prin blender, o strecor și beau un pahar"

Irina Loghin militează pentru un stil de viață sănătos și spune că această licoare a fost un adevărat ajutor și în perioada în care a fost infectată cu coronavirus, având în vedere că a fost asimptomatică.

"Am avut gustul și mirosul, și niciun fel de durere. Nu m-am speriat. M-am speriat mai rău, că pe atunci te sunau cei de la DSP, trimiteau salvarea. 

Eram asimptomatică și m-am dus la Matei Balș să repet testul și a ieșit tot pozitiv. M-am internat, mi-am făcut toate analizele. 

Doctorița mi-a spus, a doua sau a treia zi: Doamna Loghin, mi-e și rușine să vă spun să părăsiți patul, v-au ieșit analizele perfecte, și am plecat acasă", a mai spus cântăreaţa.

Cătina este un remediu natural pentru o multitudine de afecţiuni ale organismului, atât interne, cât şi externe.

Ce beneficii are cătina pentru organism

Fructele de cătină conţin aproape toate mineralele şi vitaminele necesare organismului uman. Un pahar de suc de cătină cu miere, proaspăt preparat, consumat dimineaţa, va asigura porţia de vitamine şi energie pe tot parcursul zilei.

Cătina este un bun antiinflamator şi antibacterian nu doar la nivel intern, fiind des utilizată şi în tratarea afecţiunilor pielii, rănilor sau arsurilor. 

Cătina este scutul ce apără celulele organismului de tot ce este toxic şi nociv şi contribuie la menţinerea stării de sănătate a organismului.

×
Subiecte în articol: Irina Loghin ceai catina
Parteneri
Sondajul care dă peste cap scena politică!
x close