x close

Îți transpiră palmele? Iată de ce boală poți suferi

04 Apr 2017   •   17:05
Îți transpiră palmele? Iată de ce boală poți suferi Foto: Pixabay.com

Stare de sănătate a oamenilor poate fi determinată și din culoarea palmelor, mărimea degetelor, temperatura palmei şi grosimea articulaţiilor mâinii.

Pentru femeile care au pielea palmelor subţiată este un avertisment care semnalează un cancer ovarian în stadiu avansat. Astfel de semne descoperite la unele paciente au fost confirmate de investigaţiile medicale ulterioare, scrie Click.

Încheieturile groase ale mâinilor atrag atenția asupra colesterolului. Culoarea vineţie a palmelor indică frecvent o afecţiune cardiacă sau o circulaţie periferică deficitară.

Când culoarea palmelor este roşie în mod constant, şi nu în urma unor eforturi, este o dovadă certă că persoana respectivă are o boală gravă de ficat.

Deseori, pacienţii erau îngrijoraţi că le amorţesc palmele. În acest caz, organismul atrage atenția că are nevoie de vitamine. S-a constatat că aceste semnale făceau referire mai ales la deficitul vitaminelor: E, B1, B2, B12 şi PP, dar şi la nivelul magneziului care era foarte scăzut.

Pacientele care aveau mereu palmele transpirate sufereau, în general, de tiroidă. De asemenea, în astfel de cazuri s-a descoperit că fenomenul era şi efectul unei anemii, datorată lipsei de calciu şi de fier. Cu această problemă se confruntau şi persoanele limfatice ( cu o paloare accentuată şi o doză superioară de senzualitate).

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati