Medic estetician, despre cum pot scăpa femeile definitiv de celulită

17 Mar 2019   •   17:45
Medic estetician, despre cum pot scăpa femeile definitiv de celulită

Medicul estetician Dana Miricioiu a dezvăluit în emisiunea „Voi cu Voicu” cum pot femeile să scape definitiv de celulită, dar și de ce bărbații sunt feriți de nedorita coajă de portocală.

„Din punct de vedere anatomic, pielea noastră are anumite structuri, care sunt orientate într-un fel și la bărbați altfel. Celulita este acea modificare în piele sub formă de denivelări, dealuri și văi, acolo unde sunt văile, acele înfundături în piele, gropițele acelea, sunt niște fibre care trag pielea în jos, niște fibre care fac legătura între piele și mușchi, când pilea e tracționată, sunt niște fibre verticale, grăsimea herniază, face dealurile și adânciturile. La bărbați sunt oblice, nu mai pot tracționa pielea și nici grăsimea să facă acele cocoloașe, ei nu fac celulită”, a declarat specialistul.

„E un stil de viață să avem o activitate fizică, dar am un laser care pătrude sub tegument și merge la acele benzi fibroase și le secționează. Când le-a secționat, pielea se eliberează și ea redevine la suprafața, laserul îl bagam sub piele. (...) Doar că aceste modificare sunt influențate hormonal, e posibil să le mai dezvoltăm”, a declarat specialistul.

Parteneri
x close