x close

Nu aruncați apa în care ați fiert cartofii! Iată la ce poate fi folosită

26 Feb 2018   •   14:07
Nu aruncați apa în care ați fiert cartofii! Iată la ce poate fi folosită Foto: Pixabay.com

Bogată în amidon, potasiu, vitamina B12 și electroliți, apa de cartofi este o adevărată binefacere pentru ten. Strecurați-o și țineți-o două ore la frigider. Curățați tenul de mai multe ori pe zi, mai ales după ce v-ați demachiat și veți observa diferența în doar câteva zile.

Când podoaba capilară devine uscată, e clar că e vorba de o carență de vitamine, mai ales B, C și A. Un leac potrivit pentru a avea un păr hidratat este să îl clătiți cu apă de cartofi.

Apa în care ați fiert cartofii, dar fără să fie adăugată sarea, este totodată un îngrășământ foarte bun pentru plante, mai ales pentru cele decorative. Dacă aveți obiecte sau tacâmuri din argint, le puteți da o față nouă tot cu ajutorul apei de cartofi. Le puteți introduce pentru câteva ore în apa ușor încălzite, apoi curăța.

Veți fi mai mult decât mulțumiți de rezultate. Tot apa de la cartofi este indicată pentru animalele de companie, mai ales dacă acestea nu suportă laptele. O puteți folosi introdusă în mâncare sau puteți înmuia în aceasta hrana uscată, scrie secretele.com.

Citeşte mai multe despre:

trucuri de frumusete ten
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati