x close

Obiectele pe care trebuie să le cureți mai des, în perioada gripelor

21 Feb 2018   •   11:41
Obiectele pe care trebuie să le cureți mai des, în perioada gripelor Foto: Pixabay.com

În perioada când virozele sunt în floare, iar gripa face victime, trebuie să știm că în această perioadă este necesar să dezinfectăm mai des anumite obiecte pe care le folosim.

Iată care sunt acestea:

1. Telefonul mobil: Telefonul mobil este plin de bacterii, pentru că îl punem peste tot, după care îl luăm în mână, îl punem la ureche și așa mai departe.

2. Tastatura; Dacă lucrezi la birou și folosești laptopul sau computerul des, află că nu este suficient doar să te speli pe mâini înainte să folosești tastatura. Investește într-un dezinfectant bun și o cârpă din microfibră și dezinfectează tastatura înainte și după ce o folosești.

3. Mânerele ușilor: În perioada cu viruși să deschizi ușile cu ajutorul unei cârpe din microfibre, pe care ai pulverizat în prealabil spirt sau alcool sanitar. De asemenea, dezinfectează cu regularitate ușile și mânerele de acasă.

4. Chiuvetele: Trebuie să le ai în vedere, pentru că ele sunt folosite de întreaga familie și vă pot pune pe toți în pericol.

5. Interiorul mașinii: Nu este suficient să îți speli mașina doar pe dinafară, este foarte important să folosești un spray, pe bază de oțet și pentru a curăța scaunele mașinii.

6. Jucăriile: Cum copiii sunt cei mai predispuși la contactarea virușilor, asigură-te că le cureți constant jucăriile și le dezinfectezi, astfel vei putea preveni virozele, în loc să le combați, scrie secretele.com.

Citeşte mai multe despre:

gripa telefon mobil
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati