x close

Pericolul din ceaiul la plic. Cum se face corect infuzia

de M.Z.    |    27 Mai 2017   •   12:36
Pericolul din ceaiul la plic. Cum se face corect infuzia Foto: pixabay.com

Gustul şi aroma ceaiului sunt influenţate de cât timp lăsaţi pliculeţul cu plante în apa fierbinte.

Cei de la publicaţia The Sun Online au vorbit cu mai mulţi experţi şi au aflat că există un motiv întemeiat pentru care ar trebui sa evitaţi să lăsaţi pliculeţul de ceai prea mult în apă, potrivit Gustarte.ro.

Lăsat prea mult în ceai acesta va creşte tăria dar şi culoarea băuturii, ceea ce înseamnă că va creşte riscul de a vă păta dinţii. Alegerea de a lăsa pliculeţul de ceai mai mult timp poate afecta negativ şi gustul băuturii, dându-i un gust amărui.
 

Parteneri
Parteneri
sati