Vă treziți obosit în fiecare dimineață? Iată care sunt motivele

15 Feb 2018   •   13:03
Vă treziți obosit în fiecare dimineață? Iată care sunt motivele Foto: Pixabay.com

Vă treziți obosiți deși v-ați culcat devreme? Ei bine, iată care sunt adevăratele motive pentru care se întâmpla asta:

 - Aveți o dietă deficitară. Cercetătorii ne îndeamnă să mâncăm sănătos, echilibrat și să luați suplimentele de vitamina A, C și B12, dar și calciu, magneziu și zinc.

- Hidratați-vă corespunzător. Chiar dacă locul de muncă vă stoarce de energie, încercați ca atunci când ajungeți acasă să lăsați stresul deoparte. De preferat ar fi să nu mai lucrați deloc și să vă relaxați cât puteți. Extrem de importantă este hidratarea. Nu uitați că apa oferă energia necesară pentru ca organismul dumneavoastră să funcționeze la capacitate maximă. E absolut necesar ca atunci când vă treziți să consumați un pahar cu apă pentru ca toxinele să fie eliminate.

- Sfaturi pentru o noapte bună. Pentru a avea un somn odihnitor, se recomandă ca temperatura pe timp de noapte să fie de 19-20 grade Celsius. O muzică în surdină, liniștitoare și nu știri obositoare vă poate ajuta să vă treziți plini de energie. Nu în ultimul rând, sportul înainte de culcare ajută la producerea endorfinelor și astfel veți avea un somn liniștit, scrie secretele.com.

Parteneri
x close