x close

„Voiam să-i fac o surpriză soției mele și să fac un colaj pentru aniversarea ei. I-am deschis laptopul, dar cel surprins aveam să fiu eu. Partenera mea făcea dragoste cu altcineva. M-am uitat mai bine și am încremenit”

21 Feb 2020   •   17:19
„Voiam să-i fac o surpriză soției mele și să fac un colaj pentru aniversarea ei. I-am deschis laptopul, dar cel surprins aveam să fiu eu. Partenera mea făcea dragoste cu altcineva. M-am uitat mai bine și am încremenit” Foto: Pixabay.com

A vrut să-i facă o surpriză partenerei sale de viață, dar nu a bănuit nicio clipă că cel surprins avea să fie chiar el.

Încercând să-i facă un colaj foto partenerei sale, bărbatul avea să descopere cel mai urât secret al partenerei sale. 

„În timp ce soția mea era la o petrece, am decis să-i fac un montaj de foto pentru cea de-a 40 aniversare de luna viitoare, ca o surpriză. 

Am căutat în laptopul ei fotografii și am fost șocat să găsesc poze cu ea făcând diverse chestii sexuale cu alte cupluri. Un bărbat apărea în toate pozele. 

Suntem căsătoriți de șase ani și amândoi avem 39. 

Aceste fotografii erau datate, așa că știu când au fost făcute. S-a întâmplat după ce ne-am căsătorit, dar s-a oprit acum patru ani. 

Sunt șocat total. 

Îmi iubesc mult soția. 

Nu știu dacă trebuie să îi zic despre asta sau să o las.

Îmi e teamă că orice aș spune va strica și vor face lucrurile să fie și mai rele”, i-a mărturisit bărbatul specialistului de la The Sun.

 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati