Antena 3 CNN Actualitate Acoperiș căzut peste trei mașini în centrul Capitalei. Avertisment de ultimă oră de la ANM

Acoperiș căzut peste trei mașini în centrul Capitalei. Avertisment de ultimă oră de la ANM

Acoperiș căzut peste trei mașini în centrul Capitalei. Avertisment de ultimă oră de la ANM
Sursa foto: Sursa: antena3.ro
24 Oct 2017   •   18:48

Furtuna face ravagii în București, unde mai multe mașini au fost lovite de acoperișuri luate de vânt, ori de copaci care au cedat în fața vijeliei.

Reporterul Antena 3 a transmis imagini de pe strada Căderea Bastiliei, zona Romana, acolo unde un acoperiș a căzut peste trei mașini parcate lângă trotuar.

Potrivit ISU București-Ilfov, în ultimele zece ore, pompierii au acţionat pentru degajarea a 54 de copaci căzuţi pe autoturisme sau carosabil, precum şi în cazul a alte trei intervenţii (panou publicitar desprins, poartă căzută, stâlp căzut). Urmare a acestor evenimente, 41 de autoturisme au fost avariate.

În continuare se acţionează pentru gestionarea solicitărilor primite de la cetăţeni, în acest moment fiind peste 10 intervenţii în desfăşurare. Din cauza vântului se desprind elemente de construcţie de pe acoperişul clãdirilor.

Administraţia Naţională de Meteorologie a prelungit, marţi după-amiaza, atenţionarea nowcasting Cod galben de vânt puternic pentru municipiul Bucureşti până la ora 23:00.

Potrivit sursei citate, între orele 18:00 - 23:00, în zona Capitalei se vor semnala intensificări ale vântului care temporar vor atinge la rafală 55 - 70 kilometri/oră.


 

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close