Antena 3 CNN Actualitate Alertă METEO! Vreme instabilă în mare parte a țării. Scad temperaturile 

Alertă METEO! Vreme instabilă în mare parte a țării. Scad temperaturile 

Se anunță vreme instabilă și ploi în mare parte a țării. Pe litoral vremea rămâne frumoasă, dar restul țării se va confrunta cu ploi iar temperaturile vor scădea.

Alertă METEO! Vreme instabilă în mare parte a țării. Scad temperaturile 
Sursa foto: Hepta
de Diana Dragotescu    |    15 Aug 2020   •   09:45

Vin ploile. Au început deja să cadă prin Vestul și SV țării. La această oră avem și o atențiomare tip nowcasting de cod portocaliu pentru Timiș și Caraș Severin, care se află deja pe harta de cod galben emisă de meteorologi. În aceste zone fenomenle s-au intensificat , sunt așteptate cantități însemnate de apă, până la 50-60 de litri pe metru pătrat.

Toate aceste precipitații se extind și în restul zonelor țării, după ora 10, când intră a doua atenționare de cod galben valabilă pentru aprpoape toate zonele țării. Scapă de ploi litoralul, acolo unde este o vreme extrem de frumoasă și nu foarte caldă. La amiază pe litoral vor fi în jur de 26-27 de grade. 

Vreme instabilă în roată țara! Se anunță descărcări electrice 

Pentru restul zonelor țării se anunță ploi, descărcări electrice, ploi torențiale chiar pentru că a fost extrem de cald în ultima perioadă. La munte vremea rămâne răcoroasă și vin precipitațiile mai ales dupamiază și spre seară. Temperaturile vor atinge cel mult 19-20 de grade. 

În București ziua a început destul de bine, deși a plouat în câteva cartiere. Pe seară vin ploile și în Capitală! Vor fi ploi ce vor avea caracter torențial, ar putea fi însoțite de vânt puternic. Instabilitatea vremii ține și mâine. Maxima de mâine în Capitală este de 27 de grade. 

Alertă METEO! Vreme instabilă în mare parte a țării. Scad temperaturile 

×
Subiecte în articol: vreme meteo
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close