Antena 3 CNN Actualitate Anunț de ultimă oră de la meteorologi! Cât va mai ține vremea extremă

Anunț de ultimă oră de la meteorologi! Cât va mai ține vremea extremă

Anunț de ultimă oră de la meteorologi! Cât va mai ține vremea extremă
Sursa foto: sursa: Antena 3
25 Mai 2019   •   10:50

UPDATE ANM anunță pentru intervalul cuprins între orele 13 și 23 fenomene de instabilitate atmosferică temporar accentuată.În acest interval vor fi perioade cu averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și grindină.Astfel de fenomene se vor semnala în special în regiunile estice și sud-estice, precum și în zonele montane și submontane. 

Meteorologii anunță că va ploua din nou, dar cu intensitate mai mică, în această după-amiază și spre seară, în special în jumătatea de est a țării, Moldova, Muntenia, Dobrogea. 

Vor fi averse cu caracter torențial și cantități mai mari de apă în intervale scurte de timp, intensificări ale vântului care pot lua aspecte de vijelie, descărcări electrice și chiar căderi de grindină. 

În următoarele zile astfel de fenomene vor fi în restrângere și în diminuare, a anunțat Alina Șerban, meteorolog de serviciu la Antena 3. 

Temperaturile vor crește. De duminică vor atinge valori de 27-28 de grade. Vor fi peste 25 de grade în mare parte din țară. 

×
Subiecte în articol: meteorologi vremea
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close