Antena 3 CNN Actualitate Canicula revine în România! Prognoza METEO 26 august 2020

Canicula revine în România! Prognoza METEO 26 august 2020

După două zile de ploi și vreme mai rece decât cea obișnuită pentru această perioadă, canicula revine. Începând de joi, meteorologii anunță temperaturi de la până la 36 de grade. Astăzi, vremea va deveni în general frumoasă, temperatura maximă ajungând în jurul valorii de 31 de grade.

Canicula revine în România! Prognoza METEO 26 august 2020
Sursa foto: Pixabay
de Laura Dinu    |    26 Aug 2020   •   08:40

Prognoza METEO 26 august 2020. Vremea în țară

La această oră, cerul este variabil, mai mult senin în vestul şi nord-vestul ţãrii, iar vântul suflã slab şi moderat. La ora 05 temperatura aerului avea valori cuprinse între 9 grade la Câmpeni şi 22 de grade la Gura Portiţei şi Constanţa-dig. Pe arii restrânse în Transilvania se semnaleazã ceaţã.

Astăzi, vremea va deveni în general frumoasã. Cerul va fi variabil şi doar izolat, mai ales la munte, se vor semnala ploi de scurtã duratã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în zona montanã înaltã şi, trecãtor, în sud-est şi nord-vest.

Temperaturile maxime se vor încadra între 23...24 de grade în estul Transilvaniei şi în jurul a 31 de grade, local în Muntenia şi Dobrogea şi izolat în Oltenia.

Dimineaţa, izolat, vor mai fi condiţii de ceaţã în depresiuni.

Prognoza METEO 26 august 2020. Vremea în Capitală

Miercuri dimineață, cerul este variabil, vântul suflã slab, iar la ora 05 se înregistrau 17 grade la Bãneasa şi 19 grade la Filaret şi Afumaţi.

Astăzi, vremea va fi predominant frumoasã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 31 de grade.
Presiunea atmosferică este 753 mmHg.

×
Subiecte în articol: vremea meteo
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close