Antena 3 CNN Actualitate Elena Mateescu, director ANM: ''2020 ar putea să fie cel mai călduros an din istorie!''

Elena Mateescu, director ANM: ''2020 ar putea să fie cel mai călduros an din istorie!''

Elena Mateescu, directorul Administrației Naționale de Meteorologie, a spus duminică seara, că vara acestui an a înegistrat temperaturi record, iar ''2020 ar putea să se alăture anilor din seria celor mai călduroşi ani din istoria măsurătorilor meteorologice''.

Elena Mateescu, director ANM: ''2020 ar putea să fie cel mai călduros an din istorie!''
Sursa foto: foto: Antena 3
31 Aug 2020   •   08:00

''Vara 2020 a fost o vară a recordurilor de temperaturi'', a spus, duminică seara, la Digi24, directorul Administrației Naționale de Meteorologie, Elena Mateescu.

„Nu excludem ca și în România, anul 2020 să se alăture anilor din seria celor mai călduroși din istoria măsurătorilor meteorologice. Am înregistrat pentru ziua de ieri, la nouă stații meteorologice, depășiri de recorduri maxime zilnice, ale unei zile de 29 august și chiar și primele zile din toamna 2020 va aduce în atenția noastră, mai ales pentru zonele din sudul și sud-estul țării valori de 35-36 de grade Celsius”, a declarat, la Digi24, directorul Administrației Naționale de Meteorologie, Elena Mateescu.

Temperaturile caniculare care se resimt în aproape toate zonele ţării şi care sunt neobişnuite pentru această perioadă vor fi prezente şi în prima săptămână din septembrie.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: vremea
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close